Baby pakje

Op zoek naar een schattig baby pakje? Ontdek de perfecte stijl en maat met onze handige gids!

Babykleding is er in allerlei stijlen, van sportief tot klassiek. Maar in plaats van je druk te maken over de laatste modetrends, kies gewoon een pakje dat jij mooi vindt! Vergeet ook niet om de juiste maat te selecteren, zodat je kleintje er meerdere keren van kan genieten.

Vind het perfecte baby pakje

Voor pasgeborenen is maatje 50 of 56 meestal perfect. Maar als je baby te vroeg is geboren, kies dan voor maat 44. Deze maat is wat lastiger te vinden, maar met ons uitgebreide online aanbod wordt het een stuk eenvoudiger. Is je baby al een paar maanden oud? Dan kun je het beste gaan voor maat 62 of 68.

Bepaal je eigen stijl

Als het om je eigen kindje gaat, volg gewoon je eigen smaak en voorkeuren. Kies voor vrolijke kleuren, een effen pakje, of een opvallende print. En voor speciale gelegenheden hebben we de schattigste jurkjes en kostuums die ervoor zorgen dat jouw kindje extra opvalt.

Het perfecte cadeau

Als je een baby pakje koopt als cadeau, houd dan rekening met de smaak van de ontvanger. Zo weet je zeker dat het pakje met plezier gedragen zal worden. Vraag eventueel van tevoren naar de voorkeur, maar houd de verrassing intact. Gebruik onze handige babymaten tabel om de juiste maat te bepalen. En als de ouders lang zijn of de baby wat mollig is, koop dan een maatje groter.

Maak je keuze uit een geweldige selectie baby pakjes en maak je kleintje klaar om de wereld te veroveren!

Kledingmaten op basis van Leeftijd en Lichaamslengte

Leeftijd Kledingmaat (lichaamslengte in cm)
0 – 1 50
1-2 56
2-4 62
4-6 68
6-9 74
9-12 80
12 – 18 86
18 – 24 92


Categories:

Tags: