babyjas maat 56

Babyjas – Houd je kleintjes warm in de winter

Op zoek naar comfortabele en warme babykleding voor de winter? Zorg ervoor dat je kleintje goed is beschermd tegen de kou met een fijn baby jasje. Let op de juiste maat en voorkom dat je kindje bedolven wordt onder te veel stof of niet genoeg ruimte heeft voor extra kledinglagen.

Welke maat baby jas heb je nodig? Kies een maat die past bij je kindje gedurende het hele winterseizoen, zodat ze er niet te snel uitgroeien. Afhankelijk van de leeftijd kun je kiezen voor maat 56, 62 of 68 voor kleine baby’s, maat 74 of 80 voor kinderen vanaf vier maanden tot een jaar en maten zoals 86 en 92 voor kinderen rond een jaar oud. Let wel op dat dit gemiddelden zijn en dat de lengte en het gewicht van je kindje hierin ook een rol spelen.

Bestel een baby jasje in een leuk model. Kies uit effen kleuren, donker of licht, of ga voor een vrolijk printje. Sommige winkels bieden zelfs jasjes met dezelfde print als jouw eigen jas. De prijs van het jasje bepaal je zelf, afhankelijk van je eigen budget. Als je verwacht nog meer kinderen te krijgen, kan een duurder jasje een goede investering zijn, omdat je het later opnieuw kunt gebruiken.

Denk ook aan passende accessoires bij het jasje. Een schattig baby mutsje houdt het hoofdje van je kleintje heerlijk warm. Speciale baby wantjes zijn ook een goed idee, zorg er wel voor dat ze niet verloren kunnen gaan. Er zijn wantjes verkrijgbaar met een touwtje dat ze aan elkaar verbindt. Je kunt ze kopen in de winkel of in een babykleding webshop, maar je kunt ook iemand vragen om ze voor je te breien of haken als je zelf niet zo creatief bent.

Kledingmaten op basis van Leeftijd en Lichaamslengte

Leeftijd (in maanden) Kledingmaat (lichaamslengte in cm)
0 – 1 50
1-2 56
2-4 62
4-6 68
6-9 74
9-12 80
12 – 18 86
18 – 24 92


Categories:

Tags:


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *