prematuur kleding

Prematuur kleding: Hier moet je op letten

Te vroeg geboren of kleinere baby’s hebben speciale prematuur babykleding nodig. Deze kleding is verkrijgbaar in maat 44 en gemaakt van zachte stoffen met handige overslagsluitingen. Prematuur babykleding is geschikt voor zowel te vroeg geboren als kleinere baby’s. Je hebt nu een ruime keuze aan schattige kleding voor je kleintje. Rompertjes van ribstof of zachte katoen zonder zijnaden zijn ideaal voor de gevoelige huid. Sokjes zijn verkrijgbaar in speciale maten en blijven goed zitten. Babymutsjes helpen je baby om op temperatuur te blijven. Kies een mutsje dat goed past bij de hoofdomtrek van je baby.

Wat is prematuur babykleding?

Prematuur kleding is bedoeld voor baby’s die te vroeg geboren zijn, maar ook als jouw kindje klein is geboren is deze kleding geschikt. Onze newborn collecties zijn verkrijgbaar vanaf maat 44 en net zo modieus en vrolijk als de normale collectie.

Ruime keuze in babykleding

Vroeger was het lastig om kleding te vinden voor te vroeg geboren baby’s, maar niet meer! Ontdek onze schattige prematuur babykleertjes gemaakt van heerlijk zachte materialen die comfortabel aanvoelen op het gevoelige babyhuidje. Van boxpakjes tot schattige setjes, wij hebben alles wat je nodig hebt.

Overslagrompertjes

Kies voor het gemak en comfort van overslagrompertjes in maat 44 voor jouw prematuur kindje. Gemaakt van zachte ribstof of katoen zonder zijnaden, perfect voor het gevoelige huidje. Met handige drukknoopjes voor eenvoudig aan- en uitkleden.

Warmte voor de voetjes

Houd de voetjes van je baby lekker warm met onze prematuur babysokjes. Verkrijgbaar vanaf 5 centimeter voetlengte en voorzien van handige strikjes om te voorkomen dat ze uitgetrapt worden.

Bescherm het hoofdje

Babymutsjes zijn essentieel voor prematuren om warm te blijven. Kies het juiste babymutsje met dezelfde hoofdomtrek als je baby’s hoofdmaat. Zorg ervoor dat het mutsje niet te strak zit, vooral bij te vroeg geboren kindjes met een kleinere hoofdmaat.Categories:

Tags:


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *